Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/09/2019 | 11:41 h
Notícies
previsio
 
 
15/09/2019 | 11:41 h

Torna el concurs de música jove, Mosca

4 d'abril de 2018


Les inscripcions del concurs comencen el 16 d'abril i s'allargaran fins el 16 de maig. A partir de llavors comença un procés de selecció dels grups finalistes que primer tocaran en un concert al local jove Can Batlle, que se celebrarà el 6 de juliolL'objecte de la convocatòria que ja es pot consultar és premiar les composicions musicals lliurades a la proposta i el talent musical dels joves que s'hi presentin. L'import de cada premi serà de 300 euros, dels quals només es repartiran com a màxim tres. 

Les sol·licituds s'hauran de presentar a partir del 16 d'abril al local jove Can Batlle (c/ les Vilanes s/n) en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h i a les tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 19.30 h. Les propostes musicals es poden presentar també per correu electrònic a l'adreça munozral@palafolls.cat. En l'assumpte del correu s'indicarà: MOSCA - Conscurs de música jove de Palafolls. En el mateix correu hauran de constar les dades dels participants: nom, cognoms, telèfon i còpia de DNI. 

Els criteris per l'assignació dels premis seran durant el concert dels grups finalistes una combinació de la votació personal presencial dels assistents als concerts, la votació personal on·line a través de les xarxes socials de les quals se'n farà un recompte i la votació de l'organitzacó. 

Les inscripcions del concurs comencen el 16 d'abril i s'allargaran fins el 16 de maig. A partir de llavors comença un procés se selecció dels grups finalistes que primer tocaran en un concert al local jove Can Batlle, que se celebrarà el 6 de juliol.

Enguany és la segona edició del concurs, els tres grups guanyadors tocaran a l’Alterfesta, en el marc de la Festa Major de Palafolls. 

 

 Número de visites
715
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043