Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:38 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:38 h

El mes de maig arriba l'estrena del nou festival de música acústica MiNiMaL

16 d'abril de 2018


Quatre concerts acústics de petits format i aforament limitat. L'estrena anirà a càrrec de Lídia Pujol i Pau Figueres. Aquesta primera setmana es poden adquirir els abonaments al cicle de 17 a 20 h a l'edifici MiD [Fòrum Palatiolo, s/n]. A partir del proper dilluns es posaran a la venda les entrades de cada concert. Preu de l'abonament: 20 euros. Preu concert: 5 euros. Aforament limitat a 50 assistents.


El mes de maig Palafolls no es queda sense oferta cultural de caràcter musical i després del festival Singulars arriba a la nostra localitat quatre concerts en acústic en estat pur i d'aforament limitat. Sota el paraigua de MiNiMaL, Lídia Pujol i Pau Figueres, Mario Mas o De la Carmela impregnaran amb sons sense filtres emplaçaments dispars i únics de la nostra població. L'estrena de la proposta anirà a càrrec del duo format per Lídia Pujol i Pau Figueras que el 6 de maig presentaran 13 maneres de cantar les 40 a la Fusteria Matas [c/Francesc Macià s/n] a les 18 h. Aquest és un concert revolucionari, amb cançons reivindicatives i un personatge que fa moltes preguntes.

Posteriorment, el 13 de maig el grup Sendarena donarà llum i color al local social de Sant Genís que amb un espectacle basat en les danses i músiques tradicionals de Pèrsia, del Mediterrani oriental, Turquia i del Rajastán Hindi. Hi haurà servei de bus des del Fòrum Palatiolo a les 17.20 h prèvia inscripciós al servei.

De la Carmela, amb Queralt Lahoz i Daniel Felices, reproduiran joies musicals del bolero o del tango a la Masia Can Florenci - Casal de la Dona el 20 de maig i el 27 de maig, el Molí d'en Puigvert amplificarà la guitarra de Mario Mas i el violí d'Alexandru Bublitchi, un duet amb sorpresa que explorarà la música ibèrica i la de l'est de principis del segle XX.

La venda d'entrades comença avui 16 d'abril i, durant aquesta primera setmana, només es pot adquirir l'abonament del cicle per assistir als quatre concerts per un valor de 20 euros, 5 euros cada concert a l'edifici MiD - Fòrum Palatiolo s/n de 17 a 20 o al 937620611. A partir del 23 d'abril es poden comprar les entrades per a cada proposta musical per 5 euros. Tots els concerts són d'aforament limitat a 50 assistents.Número de visites
1770
  • El mes de maig arriba l'estrena del nou festival de música acústica MiNiMaL
  • El mes de maig arriba l'estrena del nou festival de música acústica MiNiMaL   Quatre concerts acústics de petits format i aforament limitat  L'estrena anirà a càrrec de Lídia Pujol i Pau Figueras   Aquesta primera setmana es poden adquirir els abonaments al cicle de 17 a 20 h a l'edifici MiD [Fòrum
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043