Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/02/2023 | 02:03 h
previsio
 
 
09/02/2023 | 02:03 h

Palafolls celebra la festivitat de Sant Jordi amb la proposta d'actes que s'allargaran fins dimarts

20 d'abril de 2018


El dia de la diada a les 12.30 h tindrà lloc la presentació del darrer llibre de la col·lecció local Font del Ferro editada per l'Ajuntament «El Carrer de Dalt» d'Alba Ribot i Mercè Robert. Els assistents podran comptar amb un exemplar de l'obra fins a exhaurir existències


El cap de setmana ve marcat a la nostra població per la celebració dels actes previs a la festivitat de Sant Jordi. Així aquest divendres l'escola Les Ferreries obre les seves portes per ensenyar a tothom que s'hi vulgui apropar els treballs dels seus alumnes a partir de les 16.30 h i el dissabte la Coral Palatiolo serà la protagonista del tradicional concert de la diada amb una actuació musical i vermut a les 12 h al Casal dels Avis. La proposta comptarà amb l'actuació de la la coral convidada Veus de la Virreina de Tiana. El mateix dissabte al matí la biblioteca d'11 a 13 h proposa anar en família a fer una manualitat de Sant Jordi com un drac, un punt de llibre, etc. Una ocasió perfecte per conèixer les darrers propostes editorials que ha catalogat l'equipament.

La resta d'actes, però, es concentraran el dilluns, dia oficial de la diada que de nou es farà notar pel gran nombre de parades de venda de roses que acollirà la nostra localitat de mà dels estudiants dels centres escolars a diferents interseccions de carrers més concorreguts i d'accés. Paral·lelament, el Fòrum Palatiolo serà l'emplaçament que acollirà les parades de llibres i actes de celebració de Sant Jordi. Així la Biblioteca Enric Miralles o Ràdio Palafolls estaran per promoure la lectura i felicitar la festa, respectivament, alhora que a les 12.30 h tindrà lloc la presentació del darrer llibre de la col·lecció local Font del Ferro editada per l'Ajuntament El Carrer de Dalt d'Alba Ribot i Mercè Robert. Els assistents podran comptar amb un exemplar de l'obra fins a exhaurir existències.

El mateix dilluns al matí a les 9.50 h, l'INS Font del Ferro acollirà un recital poètic a càrrec d'Enric Casasses a la biblioteca de l'equipament. És un acte obert amb inscripció prèvia al 937 65 22 23 .

Els actes s'allargaran fins dimarts 24 d'abril quan a la biblioteca hi tingui lloc a les 20 h la xerrada i lectura amb els escriptors Lluís Hernández que presentarà el seu llibre Professionals i la poeta Sandra Blanch amb l'obra Explicant les punxes.Número de visites
1119
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043