Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/03/2023 | 10:18 h
previsio
 
 
20/03/2023 | 10:18 h

El consistori crea un nou apartat de Participació Ciutadana al web municipal i en dóna difusió

26 d'abril de 2018


Fins a l'actualitat s'havien fet campanyes vinculades a projectes urbanístics com el c/ Folch i Torres de Sant Lluís per conèixer el parer dels veïns/es


Avui aquest web municipal www.palafolls.cat compta amb un nou espai de caràcter participatiu que té com a finalitat recollir l’opinió dels ciutadans i organitzacions de Palafolls en, ja sigui, les diverses fases en la tramitació d’una norma com de projectes com a municipi. Concretament l'apartat neix interpel·lant a la ciutadania prèviament a la redacció de la que ha de ser l’Ordenança reguladora dels actes i activitats que es realitzin a la via pública.

Tal com es deixa constància en el nou apartat, d’acord amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, de l'1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, els ajuntaments compten amb una nova regulació per a la tramitació de les normes, en la que prenen protagonisme les consultes públiques i entre elles les de caràcter previ a l'elaboració d'un text normatiu amb l’objectiu de millorar la participació dels ciutadans/es en el procediment d’elaboració de les normes municipals.

És en aquest context que s'estrena la proposta en la que amb caràcter previ els ciutadans/es i entitats tenen la possibilitat de fer arribar les seves opinions i propostes sobre la necessitat de regulació del procediment que caldrà tramitar per realitzar activitats organitzades per particulars, entitats i associacions a la via pública així com el seu règim regulador. Ho poden fer a partir d'avui i fins el dia 28 de maig de 2018, omplint el formulari habilitat o bé mitjançant una instància al registre d’entrada de l'Ajuntament.

L'objectiu de la futura ordenança serà la de regular les activitats organitzades pels particulars i /o per les diverses entitats i associacions a la via pública i a altres espais i serveis de domini públic, així com garantir la convivència social i respecte mutu entre la ciutadania, siguin o no veïns del municipi.Número de visites
1290
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43