Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
30/05/2023 | 13:52 h
previsio
 
 
30/05/2023 | 13:52 h

Nou termini extraordinari per sol·licitar llicències d'ocupació temporal per a l'ús de terrenys destinats a horts urbans

2 de maig de 2018


El termini per presentar les sol·licituds expira el 30 de juny


L'Ajuntament informa que s'ha obert un nou termini extraordinari per a sol·licitar les llicències d'ocupació temporal d'ús privatiu de 55 parcel·les ubicades al rial Mas Figuerola a la zona de Can Gibert de Sant Genís de la nostra localitat. 

Com a les anteriors convocatòries, l'explotació de l'hort té per objecte el conreu agrícola propi per al consum privat d'hortalisses, verdures i flors de temporada. 

Pel que fa a la situació del número d'horts a explotar, tal com s'informa a les les bases reguladores del procés, de les 55 parcel·les, 25 d'adjudicaran a persones amb necessitats econòmiques i/o socials.

Els interessats en presentar la sol·licitud hauran de ser majors d'edat i només es podrà presentar una sol·licitud per unitat familiar. Igualment cal estar empadronat a Palafolls a la data d'inici del procés de sol·licituds amb una antiguitat mínima de tres anys ininterromputs. No s'hi poden presentar aquells que comptin amb un altre hort o terreny en propietat o arrendatari i cal trobar-se al corrent del pagament amb la hisenda municipal. 

El termini per presentar les sol·licituds exhaureix el proper 30 de juny. Tota la documentació que cal aportar es pot consultar al detall a les bases reguladores.

Les llicències dels horts urbans ecològics s'atorguen per un període màxim de dos anys, prorrogables un any més per mutu acord de les parts i de forma expressa.  

 Número de visites
1223
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43