Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:37 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:37 h

La Cursa de Palafolls passa a celebrar-se el diumenge 3 de juny

7 de maig de 2018


Aquest diumenge el mal temps va obligar a cancel·lar la prova esportiva


La tradicional Cursa de Palafolls i la Cursa infantil ja tenen nova data després que ahir s'hagués de cancel·lar l'esdeveniment per culpa de la pluja. Serà el diumenge 3 de juny quan de nou estiguin convocats els corredors/es ja inscrits així com els que desitgin formalitzar la seva participació a partir d'aquest dijous a través del web www.gesport.cat.
Els inscrits/es per aquest diumenge que no puguin assistir o combinar la seva participació en aquesta nova data proposada podran gestionar el retorn de l'import de la cursa tot seguint les pautes que se'ls hi farà arribar a la seva adreça de correu electrònic ja facilitada en moment de complimentar el formulari.
El canvi de data permetrà tornar a obrir les inscripcions per aquells i aquelles que amb aquest canvi de dia vulguin gaudir del recorregut que es proposa pels camins de terrer que encerclen el nostre nucli urbà.
Tal com s'havia programat aquest diumenge el proper 3 de juny es facilitarà la recollida dels dorsals a partir de les 8.30 h davant del pavelló esportiu del Palauet i la sortida de la cursa de 9 km tindrà lloc a les 9.30 h. L'hora de sortida de la cursa infantil (gratuïta - 2005 i posteriors) serà a les 11.30 h .
El preu dels 9 km és de 6 euros a través de www.gesport.cat i inclou assegurança, cronometratge, entrepà i dessuadora commemorativa.

 

 Número de visites
1392
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043