Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
30/05/2023 | 13:29 h
previsio
 
 
30/05/2023 | 13:29 h

Enguany l'identificatiu de residents per poder estacionar a la zona verda de Sant Lluís cal tramitar-la a la Caserna de la Policia Local

13 de maig de 2018


En comptes de rebre el distintiu a casa per correu postal es tracta d'una tarja personalitzada amb suport que s'ha de tramitar a la Caserna de la Policia Local de 9 a 14 h a partir d'aquest dilluns 14 de maig


A partir d'aquest dilluns 14 de maig els residents a la nostra localitat que hagin d'estacionar a la zona verda del nostre municipi, actualment vigent només a Sant Lluís, poden passar a tramitar el distintiu de residents per poder estacionar-hi. Actualment, Sant Lluís es tracta de l'únic indret de Palafolls que compta amb aquesta regulació dels espais per estacionar els vehicles i l'objectiu de la qual és gestionar l'afluència de vehicles durant l'estació estiuenca atès que entra en funcionament el parc aquàtic ubicat a la zona a partir de mitjans mes de juny. 

Aquest any entra en funcionament aquest nou procediment de sol·licitud atès que s'ha optat per un identificatiu personalitzat amb un suport tipus butxaca per tal que es col·loqui de manera visible al vehicle en qüestió. 

Els veïns de Palafolls que vulguin tramitar l'esmentat identificatiu cal que per fer la gestió tinguin en compte els següents requisits:

- Han de ser residents que facin efectiu l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (ITVM) a l'Ajuntament de Palafolls i estiguin al corrent del seu pagament. Cal presentar el darrer rebut conformat. 
-També poden ser persones empadronades però que en comptes de disposar d'un vehicle de propietat actualment disposin d'un vehicle en règim de rènting, leasing o lloguer superior a tres mesos i amb el contracte al seu nom. Cal presentar la documentació acreditativa del vehicle. 
-També en el cas de persones empadronades que constin com a conductor principal d'un vehicle propietat de l'empresa on es treballi o en règim de rènting, leasing o lloguer superior a tres mesos i amb el contracte a nom de l'empresa. Cal presentar la documentació acreditativa del vehicle. 
A partir del 15 de juny i fins el 15 de setembre és quan la zona verda, restringida actualment a Sant Lluís, entra en funcionament i per tant els veïns i veïnes han de comptar amb el nou adhesiu personalitzat per tal de poder estacionar-hi.Número de visites
1385
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43