Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/01/2023 | 03:43 h
previsio
 
 
27/01/2023 | 03:43 h

Els centres escolars palafollencs celebren una nova edició de l'English Day

23 de maig de 2018


Aquesta setmana l'INS Font del Ferro ha gravat un programa de ràdio en anglès a Ràdio Palafolls que s’emetrà demà en motiu de la diada de l’English day a la nostra localitat


El dijous 24 de maig les escoles Mas Prats, Les Ferreries, l'INS Font del Ferro i l'Escola municipal de Música i Dansa celebren l'English Day. Es tracta d'una jornada on l'anglès és la llengua vehicular per a tot tipus d'activitats, on els horaris i els espais es remouen per viure en anglès les situacions més diverses. 

La proposta es viurà de diferents maneres a cada centre, així a l'escola Mas Prats

a la tarda, cada classe mirarà pel·lícules o dibuixos animats en anglès. Hi haurà tallers d'explicar contes, de Tea Time, de pintar cares (maquillatge), de dansa, de karaoke, de cançons infantils tradicionals, de Running Dictation, etc. A més per explicar contes i per a cantar cançons un pare i una mare de l'alumnat d'Infantil i de primària acompanyarà cada classe. La novetat d'aquest any és la presència d'un Photocall i més decoració al vestíbul de l'escola. 

Paral·lemanent, durant tot el dia,  a l'escola Les Ferreries, els alumnes de 1r, 3r, 4t i 5è realitaran una gimcana amb proves en anglès, la qual la conduiran els alumnes de 6è.  D'altra banda, els alumnes de 2n aniran a l'institut Font del Ferro a realitzar jocs en anglès que han preparat els seus alumnes i per la tarda, els alumnes de 3r aniran a P4 i P5 a cantar i ballar cançons en anglès. 

D'altra banda, aquesta setmana l'INS Font del Ferro ha gravat un programa de ràdio en anglès a Ràdio Palafolls que s’emetrà demà de 14 a 15 h en motiu de la diada de l’English day a la nostra localitat. 

Per últims des de l'Escola municipal de Música i Dansa, hi haurà activitats per treballar la nomenclatura anglesa i vocabulari específic de música en anglès.Número de visites
1143
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043