Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/03/2023 | 16:12 h
previsio
 
 
23/03/2023 | 16:12 h

El nou Parc de les Rentadores esdevé l'escenari de la Plantada d'Arbres d'aquest diumenge

25 de maig de 2018


La xicranda és l'arbre triat per donar color i personalitat al nou espai polivalent del Parc de Les Rentadores. Es tracta d'un arbre originari de Brasil que floreix a la primavera i el qual s’adapta especialment al clima de la costa. La tria també respon al fet que és un tipus d’arbre que tolera la plantació en zones pavimentades.
Per tal de començar a traçar la personalitat d'aquest nou emplaçament de la nostra localitat tothom està convidat aquest diumenge 27 de maig a les 11 h a col·laborar en la plantada d'aquests arbres. Com a les anteriors edicions l'esdeveniment vol promoure la conscienciació pels entorns locals propers i promoure els seu ús i cura.
Paral·lemant aquesta setmana s’ha col·locat l’última escultura que decora l'espai. Es tracta de l’obra “DNA”, d’Andreu Ginestet, i que comparteix protagonisme amb dues altres obres, el “El pedastal del món”, una rèplica de l'obra original de Piero Manzoni, i un monòlit que es caracteritza per combinar el plom i la retro il·luminació.
D'altra banda, la nova marquesina emmarca la proposta que també englobaria la fins ara coneguda com a plaça de La Pau.Número de visites
1429
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43