Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
30/05/2023 | 12:49 h
previsio
 
 
30/05/2023 | 12:49 h

El nou Parc de Les Rentadores ja llueix arbrat

28 de maig de 2018


Aquest diumenge veïns i veïnes de la nostra localitat van ser els protagonistes de la Plantada d'Arbres d'enguany. L'espai protagonista va ser el nou Parc de les Rentadores, on, per un moment, tots els que s'hi van congregar van convertir-se en ajudants de jardineria i van plantar la xicranda, l'arbre triat per donar color i personalitat a aquest nou espai polivalent de Palafolls. La xicandria es tracta d'un arbre originari de Brasil que tolera molt bé la plantació en les zones pavimentades.
Com a les anteriors edicions l'esdeveniment va promoure entre la ciutadania l'importància de l'entorn local proper i va conscienciar de la importància del seu manteniment i cura. 
Així, a partir d'avui els arbres llueixen al costat de les obres artístiques que també es donen cita en aquest nou entorn de la nostra localitat: l’obra “DNA”, d’Andreu Ginestet; una rèplica de l'obra original de Piero Manzoni “El pedastal del món”, i un monòlit que es caracteritza per combinar el plom i la retro il·luminació. 
 Número de visites
1426
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43