Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/01/2023 | 05:14 h
previsio
 
 
29/01/2023 | 05:14 h

L'Ajuntament de Palafolls i la Diputació de Barcelona renoven el conveni que emmarca les accions de cooperació en el desenvolupament que es duen a terme al poble agermanat de San Isidro (Nicaragua)

31 de maig de 2018


Des del 2004 i anys posteriors, Palafolls ha estat directament relacionat amb l'ajuda en el desenvolupament amb el poble de San Isidro a Nicaragua. Les accions han estat desenvolupades directament pel consistori o en col·laboració amb el teixit associatiu i sempre amb el suport i coofinançament de l'àrea de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona.
En aquest marc d'accions, aquest divendres, el Ple de l'Ajuntament aprovaba el nou conveni de coofinaçament entre el consistori i la Diputació de Barcelona per seguir executant accions en el marc del projecte d'apodarament i atenció a la dona embarassada que des de fa anys Palafolls executa a San Isidro. L'aportació del conveni puja en més de 46.000 euros durant el període 2018-2019 i està destinat a accions de millora a la Casa Materna d'atenció a les dones embarassades amb problemes socials, educació en la sexualitat i respece de gènere, millora de l'atenció sociosanitària als nuclis disseminats i rurals, educació en la planificació familiar, etc. L'altra línia d'accions se centra en la formació i atenció als joves en risc d'exclusió social.
Actualment Nicaragua viu un període convuls i per aquest motiu, i atès les fortes necessitats en els àmbits de l'atenció a la dona i als joves de San Isidro, Palafolls i la Diputació de Barcelona aposta per seguir capitanejant accions de cooperació que permetin consolidar les millores aconseguides fruit dels projectes executats durant els més de 15 anys d'agermanament.Número de visites
1174
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043