Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
04/08/2020 | 13:55 h
Notícies
previsio
 
 
04/08/2020 | 13:55 h

El festival 4 d Jazz arriba a la seva onzena edició aquest mes de juny

4 de juny de 2018


Aquest divendres 8 de juny a les 20.30 h es donarà el tret de sortida de la 11 ena edició del festival de música 4 dJazz de Palafolls. Enguany el cicle arriba els divendres 8, 15, 22 i 29 de juny i tindrà lloc a l'antiga escola de Sant Genís de Palafolls - local social [c/ Sant Genís, s/n] a les 20.30 h. El preu de les entrades és de 5 euros i es poden comprar presencialment a l'edifici MiD [tardes de dilluns a divendres de 17 a 20 h] o fer la reserva via WhatsUp al 677572647 o a plf.cultura@palafolls.cat

PROGRAMACIÓ

El primer concert anirà a càrrec de Maria Hinojosa, veu i Eduard Iniesta, cordes. 

Així es donarà cita a Palafolls el conegut com virtuós dels instruments de doble corda, Eduard Iniesta, que influït per les textures sonores de les rondalles i pel seu interès per la música popular, es troba amb la cantant lírica Maria Hinojosa. Una veu femenina, la de la Maria Hinojosa, que ha cantat en els més prestigiosos teatres i sales del món com l'Arena de Verona, Theater an der Wien, Teatre Colón de Buenos Aires, Òpera de Philadelphia, Teatre del Liceu, Auditori i Palau de la Música de Barcelona, entre altres. De la unió d'ambdós neix aquest 8 de juny un espectacle amb un repertori amb temes d’autors com Jean Paul Égide Martini (S.XVIII-XIX), fins a clàssics més actuals com Claude Debussy o Heitor Villa-Lobos (S.XIX-XX), passant per referents de la música operística més moderna com Kurt Weill o els germans Ira & George Gershwin (S.XX), amb incursions a alguns dels estàndards de tots els temps de Cole Porter o Irving Berlin (S.XIX –XX), entre molts altres.

El 15 de juny serà Elisenda Julià, veu i altres joguines i Albert Bello, guitarres i altres joguines que presentaran DJANGO. Es tracta d'una creació especial i única pel Festival 4DJazz. A escena, una nova proposta, diferent, acurada i treballada amb consciència per un dels màxims representants del jazz manouche al nostre país i compartint escenari amb la cantant Elisenda Julià. Una de les noves veus de jazz de l’escena catalana arriba amb elegància i originalitat i swing. Bello i Julià, un tàndem que crea, improvisa, arrisca i aposta per mostrar un ventall de possibilitats a escena. Des del jazz més tradicional, fins a l’experimentació més moderna. Guitarra, veu i d’altres, i encara més Django Reinhardt. Una joguina d’espectacle que sorprendrà de segur.

El tercer concert en discòridia vindrà protagonitzat per Lolita Delmonteil i Max Villavecchia. Es tracta d'una estrena absoluta on ambdós músics es troben per explorar el repertori de la cançó francesa des dels aspectes més clàssics als més contemporanis.

L’acordió de la intèrpret francesa Lolita Delmonteil i el  piano de Max Villavecchia crearan uns paisatges sonors on es mou lliurament  la veu de la cantant, que ens transportaran, en un viatge ple de nostàlgies, de records i de nous descobriments, pell millor del passat, del present i del futur de la música del país veí, amb pinzellades de folklore, jazz o, fins i tot, alguns  tocs "rockers".  

I el 29 de juny, el darrer dia, seran Sofie Dee, veu i August Tharrats, piano els darrers en fer les delícies musicals dels assistents amb una proposta del gènere de Blues-Swing

Sofie Dee es una cantant plena d’energia i empatia amb el públic. Ha estudiat al Conservatori de Gand ( Bélgica ) on es va graduar amb un Master de Jazz i Pop.Ha fet la gira europea del musical Grease. Dirigeix la coral Let’s Go Urban a Anvers.

En aquesta ocasió l’acompanya l’August Tharrats considerat el pioner del

Piano Blues i Boogie a casa nostra.Membre fundador de bandes com Blues Messengers,Tandoori LeNoir o Txell Sust & August Tharrats Trio amb la que ha enregistrat quatre Cd’s.

 

 

 Número de visites
1213
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043