Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/04/2021 | 04:57 h
Notícies
previsio
 
 
23/04/2021 | 04:57 h

L'Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor de Palafolls informa què han de fer els ciutadans afectats pel tancament de les clíniques iDental

6 de juny de 2018


Des del servei municipal de l'OMIC s'informa de les pautes que han de seguir els ciutadans afectats pel servei d'odontologia iDental de la província de Barcelona i Tarragona tancades sense previ avís.

Així, en el cas de les persones que tenen contractats tractaments dentals amb les clíniques iDental i hagin pagat la totalitat o una part de l'import del servei sense que aquest hagi estat prestat completament han de recopilar tota la documentació de què disposen ja sigui publicitat, pressupost, contractes, factures... i presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra.

Tot seguit segons el mètode de pagament que s'hagi dut a terme cal: 

- En el cas que hagin finançat el pagament amb un crèdit al consum vinculat a la prestació del servei, en aquest cas han de dirigir-se a l'entitat financera que ha concedit el préstec, aportant la denúncia als Mossos d’Esquadra, per demanar l'anul·lació dels càrrecs pendents de pagament, ja que s’ha produït un incompliment del contracte. En el cas que no s'atengui a sol·licitud, s'ha de demanat el full oficial de queixa, reclamació i denúncia. L’entitat financera té un mes per contestar. Si la resposta és insatisfactòria, llavors s'ha de presentar la reclamació a l’oficina de consum de l’Ajuntament

- En el cas que s'hagi fet el pagament amb targeta de crèdit, contacteu amb la vostra entitat financera per informar-vos de la possibilitat d’anul·lar els càrrecs.

- En el cas d'haver pagat els tractaments al comptat, cal iniciar la via judicial per reclamar.

 

Els afectat poden demanar hora d'atenció al servei de l'OMIC els matins de 9 a 14 al telèfon de l'Ajuntament 937620043 per demanar cita. El servei es presta dimarts els matins seogns hora convinguda prèviament. 

Tota la informació del servie al següent enllaçNúmero de visites
1177
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043