Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
30/05/2023 | 05:33 h
previsio
 
 
30/05/2023 | 05:33 h

La llar d'infants municipal tanca l'any escolar amb millores en el seu pati

12 de juny de 2018


Destaca la nova coberta de lona que lluirà la propera setmana


La propera setmana el pati de P1 i P2 de la llar d'infants lluirà un nou umbracle i el pati de P0 disposarà de dos nous tendals, per a protegir els infants dels sol. Aquesta és una de les accions que en el marc del programa complementari de reforma i millora d'equipaments locals, l'Ajuntament de Palafolls, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, executa aquest any 2018 per millorar les instal·lacions d'aquest equipament municipal.

La resta d’accions que es contemplen en el projecte de millora dels patis de la llar d’infants Palafollets són la instal·lació de tres jocs infantils exteriors, la substitució del paviment del pati de P0 i la delimitació per cursos per tal de facilitar el joc i la interrelació per edats.

 

La Biblioteca Enric Miralles és el segon equipament beneficiant per aquest suport econòmic i el 2019 es preveu l'execució del projecte que emmarca l'adquisició d'equipament tecnològic i audiovisual per a la sala polivalent Miralles, la remodelació del mobiliari de la sala gran i la sala d'infants/menor i la finalització de la correcta climatització de la sala infantil i la sala Miralles de la Biblioteca. Número de visites
1287
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43