Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/01/2023 | 03:06 h
previsio
 
 
29/01/2023 | 03:06 h

Entra en funcionament al zona verda que actualment només hi ha a Sant Lluís

14 de juny de 2018


Fins el 15 de setembre, en aquestes zones verdes, degudament senyalitzades i repartides per tot Sant Lluís, només hi poden estacionar els vehicles que portin el distintiu de “residents” que des del 14 de maig es pot recollir a la Caserna de la Policia Local. 

Durant les primeres hores els agents locals acompanyaran les sancions pertinents amb una campanya informativa amb l'objectiu de recordar el tràmit i com s'ha de sol·licitar. 

Recordem que els veïns de Palafolls que vulguin tramitar l'identificatiu cal que compleixin amb els següents requisits:

- Han de ser residents que facin efectiu l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (ITVM) a l'Ajuntament de Palafolls i estiguin al corrent del seu pagament. Cal presentar el darrer rebut conformat. 
-També poden ser persones empadronades però que en comptes de disposar d'un vehicle de propietat actualment disposin d'un vehicle en règim de rènting, leasing o lloguer superior a tres mesos i amb el contracte al seu nom. Cal presentar la documentació acreditativa del vehicle. 
-També en el cas de persones empadronades que constin com a conductor principal d'un vehicle propietat de l'empresa on es treballi o en règim de rènting, leasing o lloguer superior a tres mesos i amb el contracte a nom de l'empresa. Cal presentar la documentació acreditativa del vehicle.

 Número de visites
1367
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043