Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/06/2023 | 03:31 h
previsio
 
 
01/06/2023 | 03:31 h

Entra en funcionament al zona verda que actualment només hi ha a Sant Lluís

14 de juny de 2018


Fins el 15 de setembre, en aquestes zones verdes, degudament senyalitzades i repartides per tot Sant Lluís, només hi poden estacionar els vehicles que portin el distintiu de “residents” que des del 14 de maig es pot recollir a la Caserna de la Policia Local. 

Durant les primeres hores els agents locals acompanyaran les sancions pertinents amb una campanya informativa amb l'objectiu de recordar el tràmit i com s'ha de sol·licitar. 

Recordem que els veïns de Palafolls que vulguin tramitar l'identificatiu cal que compleixin amb els següents requisits:

- Han de ser residents que facin efectiu l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (ITVM) a l'Ajuntament de Palafolls i estiguin al corrent del seu pagament. Cal presentar el darrer rebut conformat. 
-També poden ser persones empadronades però que en comptes de disposar d'un vehicle de propietat actualment disposin d'un vehicle en règim de rènting, leasing o lloguer superior a tres mesos i amb el contracte al seu nom. Cal presentar la documentació acreditativa del vehicle. 
-També en el cas de persones empadronades que constin com a conductor principal d'un vehicle propietat de l'empresa on es treballi o en règim de rènting, leasing o lloguer superior a tres mesos i amb el contracte a nom de l'empresa. Cal presentar la documentació acreditativa del vehicle.

 Número de visites
1417
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43