Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/09/2023 | 14:28 h
previsio
 
 
23/09/2023 | 14:28 h

150 persones demanen plaça en la primera setmana de preinscripcions a l’Escola de Música i Dansa de Palafolls

2 d'agost de 2018


Les preinscricions s'allargaran fins el proper dia 6 d'agost i la matrícula definitiva es farà al setembre


 

En la primera setmana de preinscripcions pel proper curs de l’Escola Municipal de Música i Dansa ja han demanat plaça més de 150 persones.

El centre ofereix pel proper curs una renovada oferta formativa que busca optimitzar la formació dels alumnes segons la seva edat, amb grups reduïts i nous programes d’ensenyament tant d’instruments com de disciplines de dansa.

 

Les preinscripcions s’allargaran fins el proper dilluns dia 6 d’agost i és obligatòria per a tots els alumnes que vulguin aconseguir plaça pel proper curs, que començarà a l’octubre. Les preinscripcions permeten programar i organitzar el proper curs, pel que si hi ha grups sense suficient demanda no s’acabaran oferint a l’hora de matricular-se.

 

Les preinscripcions s’han de formalitzar al registre de l’Ajuntament, ja sigui de forma presencial o telemàtica, amb tota la documentació sol·licitada.

Els nous preus de l’escola s’han adaptat a la nova estructura formativa, respectant els preus de l’any passat. Els podeu consultar a la documentació adjunta.

 

Per resoldre dubtes entorn a la nova oferta formativa o sobre el procés de preinscripció podeu visitar el MiD fins el dia 3 d’agost de  10.00 a 13.30 h.

 

El proper dia 21 d’agost es publicarà la llista d’admesos als diferents cursos de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls. Es podrà consultar al taulell oficial de l’Ajuntament i s’anirà comunicant als futurs alumnes  al mes de setembre.

La matriculació es podrà fer del 18 al 20 de setembre.

 Número de visites
1289
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43