Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/01/2020 | 15:52 h
Notícies
previsio
 
 
20/01/2020 | 15:52 h

212 alumnes es preinscriuen a l’Escola Municipal de Música i Dansa

7 d'agost de 2018


El nombre final de preinscripcions ha estat superior a les de les del mes de maig d'aquest any,.Aquest dilluns ha acabat el període de preinscripció pel proper curs de l’Emmid. En total han demanat plaça 212 alumnes per a un total de 254 places distribuïdes en els diferents cursos de  dansa com de música.

 

En concret la majoria d’alumnes serà per a l’escola de música. 140 persones han sol·licitat plaça pel curs vinent. Els instruments més demandats són piano, guitarra, bateria i guitarra elèctrica. Els 72 alumnes previstos a l’escola de dansa han triat majoritàriament els cursos de preballet, Melody i contemporani.

mmiddd.PNG

 

Aquest nou procés de preinscripció, iniciat aquest estiu, supera el nombre d’interessats aconseguit al passat mes de maig.

L’escola encara el seu primer curs després d’una remodelació de la seva oferta formativa, creant itineraris  combinats per aconseguir un millor ensenyament musical pels alumnes que s’hi matriculin.

Els preinscripcions ajuden als responsables de l’Emmid  a dissenyar els cursos que s’acabaran oferint, els grups que s’acabaran obrint i la seva distribució horària.

 

El proper dia 21 d’agost es publicarà la llista d’admesos i l’oferta definitiva dels cursos de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls pel proper curs, que s’iniciarà a l’octubre. Tot plegat es podrà consultar al taulell oficial de l’Ajuntament i, a més, s’anirà comunicant als futurs alumnes al mes de setembre.

 

La matriculació definitiva es podrà fer del 18 al 20 de setembre.

 Número de visites
569
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043