Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/01/2020 | 16:01 h
Notícies
previsio
 
 
18/01/2020 | 16:01 h

L’Ajuntament de Palafolls sanciona els abocaments de residus

8 d'agost de 2018


Deixar runa abandonada o trastos vells al poble pot suposar sancions de fins 4.000€El consistori palafollencs ha interposat en les últimes setmanes diferents sancions a particulars i empreses per deixar  escombraries, trastos vells o residus fora dels contenidors de les corresponents fraccions.

 

En aquest sentit, el consistori ha tramitat mitja dotzena de sancions contra empreses  per l’abocament incontrolat de residus i runa  en diferents espais no autoritzats. Aquestes empreses, la majoria de poblacions veïnes, s’enfronten a sancions de 4.000€ per haver usat el nostre municipi per deixar-hi les seves deixalles.

 

El fet d’abandonar trastos vells, runes o deixalles a la via pública suposa una despesa extra del servei de recollida d’escombraries que paguen els palafollencs, alhora que genera sensació de brutícia i insalubritat als nostres carrers.

 

L’Ajuntament de Palafolls recorda que, en cas de necessitar la retirada de trastos vells com sofàs, matalassos, armaris o d’altres, existeix un servei gratuït de retirada. Només cal trucar a l’Ajuntament per concertar dia de recollida.

 

Igualment existeix el servei gratuït de la deixalleria on es poden portar els residus que no es poden recollir de forma selectiva; pots de pintura, petits electrodomèstics, petits armaris,.... La deixalleria es troba al polígon de Can Patalina (Malgrat de Mar).

 Número de visites
594
  • IMG_3194.PNG
  • Bosses amb runa abandonades a la via pública de Palafolls. L'empresa ha estat multada.
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043