Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/10/2019 | 21:35 h
Notícies
previsio
 
 
14/10/2019 | 21:35 h

Es retira la pintura blava de la Ribera de la Burgada

8 d'agost de 2018


Es retira per evitar possibles lliscaments, tot i que no hi ha hagut accidents en aquest punt. 

Els serveis municipals acabaran avui de retirar la pintura blava que en els últims dos mesos ha estat a la cruïlla dels carrers Ribera de la Burgada amb Camí del Roig.IMG_3195.JPG

 

Aquesta pintada era part de la mostra d’art Fissures d’aquest any i encara quedaven algunes actuacions a fer, com ara acabar d’incorporar-hi altres pintades en formes geomètriques i una senyalització viària de limitació de velocitat.

Justament per això, a banda de la seva vessant artística, la pintada volia evitar l’excés de velocitat en aquest punt del nostre municipi on s’havien produït alguns accidents de trànsit.

 

Aquesta actuació s’havia fet amb pintura antilliscant i amb el previ fressat de la zona per permetre una major adherència dels neumàtics i evitar possibles lliscaments dels vehicles que hi circulen, ja que es tracta d’una de les entrades i sortides principals del nostre municipi.

Tot i això, les últimes proves realitzades per la Policia Local de Palafolls, a petició de la regidoria de Governació, han demostrat que en condicions de pluja els vehicles podrien perdre adherència i provocar possibles lliscaments, pel que s’ha decidit retirar tota l’actuació feta fins ara.

 

Tot i aquests estudis, la pròpia Policia Local informa que no s’ha produït cap accident de trànsit en aquest punt del nostre municipi des que es va fer aquesta actuació de pintura sobre l’asfalt.Número de visites
2145
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043