Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/09/2019 | 11:37 h
Notícies
previsio
 
 
15/09/2019 | 11:37 h

El pregó de Festa Major de Palafolls reinventarà el musical “Priscilla Reina del desierto”

17 d'agost de 2018


Serà una lliure adaptació del conegut musicalDes de fa unes setmanes un grupet de palafollencs està assajant el que acabarà  sent el pregó de la festa de Palafolls. Com ja comença a ser una tradició, l’acte que dóna el tret de sortida a les festes es convertirà en una lliure adaptació d’un musical d’èxit.

 

Enguany no en serà l’excepció i els organitzadors han triat el musical “Priscilla Reina del desierto” com a base del pregó.

 

En la seva versió original, aquest musical explica les aventures de tres artistes drag que travessen el desert australià a bord d’un autobús en un viatge que es fusiona amb un munt de reconegudes cançons.

 

En la versió palafollenca el musical canvia el seu relat i també les seves cançons per fer-lo més proper i palafollenc.

De moment se saben poques coses sobre el pregó, però tot sembla indicar que s’acostarà a l’actualitat del nostre municipi i que comptarà amb la participació de entitats locals, música en directe, balls i amb una 30 de persones dalt de l’escenari.

 

El pregó de Festa Major de Palafolls es tornarà a fer a la Plaça de Poppi el divendres 7 de setembre i serà el preludi dels principals dies de festa local.Número de visites
696
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043