Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
30/05/2023 | 14:33 h
previsio
 
 
30/05/2023 | 14:33 h

281 persones ja tenen l’aplicació de Viu Palafolls al seu mòbil

20 d'agost de 2018


És una app que permet fer tràmits i comunicar-se amb l'Ajuntament


El passat mes de febrer es posava en marxa l’aplicació per a mòbils i tauletes de l’Ajuntament de Palafolls. En aquest primer mig any, ja hi ha més de 280 dispositius amb aquest aplicatiu que posa tota la informació i els tràmits de l’Ajuntament a l’abast de la mà.

 

L’aplicatiu, que es diu Viu Palafolls, permet conèixer les informacions més destacades del consistori, però també fer els tràmits més corrents amb l’administració local o  conèixer els serveis que ofereix el nostre consistori.

A banda d’això, l’aplicació té dues funcions essencials.

 

D’entrada permet als ciutadans comunicar-se amb l’Ajuntament per informar de primera mà de diferents incidències a la via pública. Qualsevol palafollenc que detecti alguna deficiència a la via pública (bancs trencats, esvorancs als carrers, fanals que no funcionen,...) poden informar a través de l’aplicació, adjuntant una fotografia i geolocalitzant la incidència. Aquesta utilitat permet una ràpida i còmoda comunicació entre ciutadans i Ajuntament i aconsegueix agilitzar la resolució d’incidències.

 

L’altre utilitat destacada d’aquesta aplicació és que l’Ajuntament pot enviar missatges i notificacions destacades als ciutadans que la tinguin instal·lada. Alertes o informacions importants són enviades en format de notificacions i apareixen a la pantalla d’aquells palafollencs que tenen instal·lada l’app.

 

La majoria d’usuaris s’han instal·lat l’aplicació per a sistemes Android, amb 150 descarregues, però també hi ha la versió per a dispositius IOS (131 descàrregues).Número de visites
1378
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43