Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/09/2023 | 12:35 h
previsio
 
 
23/09/2023 | 12:35 h

Un rocòdrom, un concert de Guillem Roma i La Principal de la Bisbal, plats forts de la Festa Major

22 d'agost de 2018


L'Alter Festa fara 4 nits i després del pregó ja hi haurà sessió de DJs


Apunt d’acabar el mes d’agost, l’Ajuntament de Palafolls i la comissió de festes ja escalfen motors per una nova Festa Major de Palafolls.

Una Festa que començarà oficialment amb el pregó del proper dia 7 de setembre i que s’allargarà fins el dia 11 de setembre.

Aviat s’enviarà el programa a cada casa del nostre municipi, però ja podem avançar algunes de les activitats més destacades de l’edició d’enguany.

 

Les principals novetats enguany són un concert de Guillem Roma que servirà per inaugurar oficialment el nou Parc de Les Rentadores i un rocòdrom que s’instal·larà un matí al mateix parc.

 

Guillem Roma és un dels artistes emergents del panorama català que ja ha visitat el nostre municipi en d’altres ocasions i que serà l’encarregat d’inaugurar el nou parc de Les Rentadores el diumenge 9 de setembre al vespre.

 

L’endemà dilluns al matí, al mateix parc, els més petits podran passar-ho bé amb dues activitats d’escalada, ja que s’instal·larà un rocòdrom i un gran pal. Serà una activitat gratuïta que es farà durant tot el matí.

 

La festa manté les activitats habituals com els Sopars a la Fresca (del 8 al 10 de setembre), el correfoc dels diables, els castells o les Barraquetes infantils. L’Alter Festa enguany augmenta la seva oferta i tindrà una nit més de música jove. De fet el mateix dia del pregó ja hi haurà barraques a Palafolls amb sessió de DJs. La resta de dies actuaran grups com KOP, Punks & Company o Banda Biruji entre d’altres.

 

Enguany tornarà La Principal de la Bisbal, durant els anys 40, 50 i 60 va ser l’orquestra de referència al nostre municipi a cada festa major.

 

La Festa Major tindrà una avançada el primer cap de setmana de setembre amb la cercavila de gegants, la trobada de les puntaires i, també com a novetat, el concert del Guaita, que enguany s’avança  i es farà la nit del dia 1 a la Glorieta del Doctor Torner amb un espectacle d’estrena.Número de visites
2451
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43