Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/11/2019 | 01:49 h
Notícies
previsio
 
 
17/11/2019 | 01:49 h

Una ruta històrica inaugurarà demà  la Festa Major de Sant Genís

23 d'agost de 2018


Les activitats s'allargaran el cap de setmanaEl poble de Sant Genís ja es prepara per viure la seva Festa Major d’enguany amb un programa d’activitats que s’allargarà tot el cap de setmana.

 

La principal novetat d’enguany serà una ruta històrica pel nucli de Sant Genís a càrrec d’en Xavier Salicrú, estudiós del passat del poble. La ruta és gratuïta i té una durada aproximada d’una hora. El punt d’inici serà el local social de Sant Genís i no cal inscripció prèvia.

Dissabte les activitats comencen a les 17h amb una animació infantil a càrrec Ludiespai. És un espectacle obert a tots els públics que, a més, acabarà amb una gran xocolatada popular.

 

A les 21h arribarà un dels punts forts de la Festa; el gran sopar amb un menú elaborat per la Masia Can Gibert. Els socis de l’Associació de Veïns poden sopar a un preu de 16€ , mentre que els no socis caldrà que abonin 19€.

 

Com no podria ser d’una altra manera el sopar acabarà amb un ball de Festa Major n a càrrec de Sergi & Betty.

 

Diumenge a les 12.30h es farà el tradicional ofici solemne a l’església romànica de Sant Genís. Un ofici que comptarà amb la participació de la Coral Palatiolo. Un cop acabi, davant del local social, es farà la ballada de sardanes amb la Cobla de Palafolls.

 

Ben dinat arribarà la cantada d’havaneres amb el grup Els Cremats. Una actuació que es farà a les 20h, en la que hi haurà cremat per tothom, i que posarà punt i final a la festa d’enguany.

 Número de visites
742
  • 179.-Palafolls S Genis.JPG
  • sant genis festesssss.PNG
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043