Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2022 | 12:36 h
previsio
 
 
09/12/2022 | 12:36 h

Grup de Suport emocional i Ajuda Mutua per a cuidadors no professionals

19 de setembre de 2018


No es tracta de cap formació, sinó d'un punt de trobada de cuidadors no professionals


Moltes vegades són persones no professionals les que s’encarreguen de cuidar a d’altres persones depenents, com ara gent gran o persones amb disminució entre d’altres. Això comporta que, en alguns casos, aquests cuidadors pateixin una sobrecàrrega emocional i física.

 

Per evitar situacions de soledat o d’estrès, l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, Amb el suport de la Diputació de Barcelona, engega un grup de suport emocional ‘ d’ajuda mútua amb el que es vol donar un punt de trobada a aquests cuidadors no professionals.

No es tracta de cap curs o taller, sinó  d’un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals.

 

El fet de tenir un punt de trobada amb d’altres cuidadors evita la sobrecàrrega emocional i física, ajuda a conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès i compartir coneixements i preocupacions. El grup compta també amb d’un psicòleg i tindrà  una durada de 10 sessions d’una hora i mitja a la setmana.

 

Assistir-hi és gratuït, però cal que els participants es comprometin a voler compartir la seva experiència amb la resta d’assistents i també a venir regularment a les sessions.

 

Podeu demanar més informació i plaça a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

 Número de visites
1152
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043