Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
30/05/2023 | 14:52 h
previsio
 
 
30/05/2023 | 14:52 h

Campanya per censar, xipar i identificar els animals de companyia

20 de setembre de 2018


És obligatori tenir els animals censats i, en el cas dels gossos també xipats i amb la xapa identificativa


L’Ajuntament de Palafolls inicia una nova campanya per fer complir l’ordenança reguladora  de la tinença d’animals del nostre municipi.

En un primer moment la campanya es centrarà en els gossos i més endavant també es farà la campanya enfocada en els gats del nostre municipi.

 

A Palafolls, segons la normativa, els gossos han d’estar degudament censats a l’Ajuntament,  xipats per tal d’identificar-los més fàcilment i amb una placa identificativa amb el número censal de l’animal.

xapa 1.PNG

 

Aquesta xapa és obligatòria per a tots els gossos a la via pública i cal demanar-la per escrit al registre de l'Ajuntament, o per via telemàtica (instància genèrica).

 

Durant aquesta campanya informativa, que rep el nom de “amb el teu gos, juga net”, l’Ajuntament de Palafolls regalarà als gossos ja censats i els nous animals que es censin la placa identificativa que cal que portin tots els cans del nostre municipi per a una ràpida i còmode identificació.

 

De fet, segons la normativa ja vigent, detectar un gos que no estigui degudament censat, xipat i amb la placa corresponent suposarà una sanció que pot arribar als 400€.

 

En el cas dels gats, cal que estiguin degudament censats a l’Ajuntament.Número de visites
3375
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43