Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/09/2023 | 23:33 h
previsio
 
 
25/09/2023 | 23:33 h

L’Ajuntament de Palafolls reforça la recollida selectiva a les dues escoles de Palafolls

5 d'octubre de 2018


El paper i cartró es recollirà a la porta dels centres i es duplica la freqüència de recollida dels envasos


Els dos centres de primària del nostre municipi, Mas Prats i Ferreries, han demanat al consistori una major freqüència de la recollida de les fraccions d’ Envasos i de Paper i Cartró.

 

Arran d’aquesta petició, i en plena coordinació de les àrees de Medi Ambient i Ensenyament del consistori, s’ha aconseguit millorar la recollida selectiva amb en aquests doc centres.

 

A partir d’ara, la fracció de Paper i Cartró es recollirà setmanalment  directament a la porta de cada centre educatiu. Aquesta recollida porta a porta ajudarà a un millor tractament d’aquesta fracció, la més usada a les escoles i la que requereix, doncs, un tractament més acurat i especialitzat.

 

Ara com ara, el servei de recollida passarà un cop per setmana per cada escola per endur-se tots els residus de paper i cartró generats pels centres en aquells últims dies. Igualment el consistori manté les illes de reciclatge properes a cada centre educatiu.

 

Pel que fa al plàstic, el consistori duplica la freqüència de recollida d’aquesta fracció. En aquest cas, però la recollida es farà directament a la illa de reciclatge que comparteixen les dues escoles, a la zona d’estacionament del carrer Ferrer i Guàrdia. L’empresa encarregada de la selectiva recollirà aquesta fracció dos cops per setmana i no una, com fins ara.

 

Amb aquests canvis es vol millorar el tractament dels residus de les dues escoles de primària del nostre municipi i que aquest reforç permeti als centres continuar amb els seus projectes educatius entorn el mediambient.Número de visites
1348
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43