Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/10/2022 | 02:21 h
previsio
 
 
03/10/2022 | 02:21 h

L’Escola de Musica i Dansa prepara una setmana de Portes Obertes al novembre

16 d'octubre de 2018


I aquest dijous hi ha una classe oberta de flamenc per tal de conéixer aquesta disciplina que s'ofereix a l'EMMID


Des de principis de mes s’han començat els diferents cursos de música i de dansa que s’inclouen en la nova oferta formativa de l’Escola Municipal que s’ha renovat per oferir un millor servei als ciutadans de Palafolls, amb cursos més acurats a les necessitats formatives.

 

Amb la voluntat de mostrar els nous itineraris formatius, i la seva metodologia, el centre prepara unes jornades de portes obertes de tots els seus cursos d’instruments, banda i  dansa pel proper mes de novembre. Serà una setmana en la que qui vulgui podrà anar a l’escola per conèixer l’oferta formativa, els professors i poder assistir a un tastet gràcies a les classes obertes que s’aniran fent durant tota la setmana.

 

Aquestes portes obertes es faran del 12 al 16 de novembre amb diferents horaris, segons els cursos.

 

Abans de tot plegat, aquest mateix dijous, ja es farà un tastet d’una de les activitats de l’EMMID. Serà una classe oberta de flamenc, per tal de mostrar aquesta activitat inclosa dins l’oferta de l’escola. Aquesta classe oberta a tothom es podrà seguir a partir de les 16h a les instal·Lacions del MiD.

 

Actualment l’  EMMID té 120 places ocupades en els diferents cursos oferts en la seva vessant de música i una 60a en cursos de dansa. Tot i això, la matrícula continua oberta i encara es poden fer inscripcions en alguns cursos oferts pel centre. Podeu demanar més informació directament al MiD o en aquesta adreça electrònica: plf.emmid@palafolls.cat

 Número de visites
1130
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043