Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/04/2021 | 05:41 h
Notícies
previsio
 
 
23/04/2021 | 05:41 h

S’obre el període per demanar una bonificació en el rebut de l’aigua  per a pensionistes majors de 65 anys

5 de novembre de 2018


Hi ha un seguit de requisits indispensables per aconseguir aquesta bonificació


Des d’avui i fins el proper dia 23 de novembre es poden presentar les sol·licituds per aconseguir una bonificació de la quota fixa del servei en el rebut de l’aigua potable pels palafollencs.

 

Es tracta d’una bonificació especialment adreçada a pensionistes majors de 65 que estiguin empadronats a Palafolls i que, entre d’altres requisits han de viure sols o en parella. Es tindrà en compte que només tinguin una propietat immobiliària i que no es superi el  salari mínim interprofessional.

Totes aquestes condicions són indispensables per aconseguir aquesta bonificació en els rebuts de l’aigua.

 

Les persones que vulguin accedir a aquesta ajuda han de recollir les sol·licituds a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls els dimarts, dimecres i els dijous de 9h a 14h. Allà els donaran la informació i els detalls per poder presentar les sol·licituds i es donarà el suport necessari per poder complimentar el tràmit.

També es pot descarregar la sol·licitud que trobareu a la dreta, juntament amb la declaració responsable de no posseir més habitatges que l’habitual que cal adjuntar amb la resta de documents.

 

Què és la quota fixa del servei d’aigua?

 

factura-suministro.png

L’estructura tarifària del servei d’abastament d’aigua té dues parts diferenciades. D’una banda hi ha una part variable, que es paga segons el consum, però també hi ha una part fixa, anomenada quota de servei, que es paga en concepte de disponibilitat immediata i accés permanent a l’aigua potable.

El preu de la quota de servei es determina en funció del tipus d’habitatge.

 

Existeix una classificació de les diferents tipologies d’habitatge que ve determinada pel cabal instal·lat. És a dir, depèn del nombre d’aparells instal·lats amb subministrament. D’aquesta manera, als habitatges amb més punts d’aigua (safareig, rentadora, dutxa, jardí, …) els correspon una quota de servei més elevada.Número de visites
1016
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043