Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/11/2019 | 16:03 h
Notícies
previsio
 
 
22/11/2019 | 16:03 h

Les obres del Carrer Folch i Torres començaran en breu

19 de novembre de 2018


Les obres transformaran aquest eix viari de Sant LluísÉs qüestió de dies que comencin els treballs de reforma del carrer Folch i Torres del barri de Sant Lluís de Palafolls. Es tracta d’un carrer central al barri que es transformarà amb la intenció de donar més protagonisme als vianants.

 

Una de les actuacions més importants és la reobertura del tram de carrer que actualment està tancat, entre els carrers Sant Lluís i Sant Miquel. El tram es reobrirà dotant-lo de nous espais per estacionar i amb noves voreres. A més, es permetrà l’accés directe des de l’entrada del carrer Sant Lluís.

 

Des d’aquest punt i fins l’Av del Mar, el carrer Folch i Torres es transformarà amb una passarel·la única amb espais separats per a vianants i per a vehicles, similar al carrer Major del centre.

 

Hi haurà una vorera uniforme en una banda del carrer, mentre que a l’altra la vorera serà més gran amb espais enjardinats i amb zones d’estacionament.

S’incorporarà un nou arbrat, nova senyalització i s’aprofitarà per augmentar el nombre d’estacionament actual en aquest carrer.

 

Les obres, que tenen un termini d’execució d’uns 3 mesos, les farà l’empresa Germans Cruz amb un cost aproximat de 146.500€ finançats per la Diputació de BarcelonaNúmero de visites
546
  • Carrer Folch i Torres a St Lluís. Google Street View
  • IMG_4186.jpg
  • IMG_4185.jpg
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043