Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:31 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:31 h

El tradicional concert de Sant Esteve retorna al Teatre de Palafolls

21 de desembre de 2018


Anirà a càrrec de la Banda de Música de Palafolls i es presentarà el llibre de regal d'aquestes festes


Aquest proper dimecres, dia 26, l’Ajuntament de Palafolls us convida al ja tradicional Concert de Sant Esteve de la Banda Municipal de Música de Palafolls.

 

Enguany, a banda de gaudir de la interpretació dels joves músics locals, el concert té l’al·licient de redescobrir el teatre del nostre poble ja que, després de molts anys, l’actuació torna a celebrar-se en aquest equipament municipal.

 

Dissabte passat es va fer la inauguració del teatre després d’anys de treballs per rehabilitar-lo i modernitzar-lo. Ara, un cop recuperat, el concert de Sant Esteve es tornarà a fer en aquest equipament, com sempre s’havia fet. Durant les obres, el concert es va celebrar al Casal d’Avis.

 

El concert començarà al migdia i com sempre es podrà escoltar la selecció musical triada per la Banda de Música de Palafolls sota la direcció d’en David Martínez.

 

Com també es tradició, s’aprofitarà l’acte per presentar a tothom el nou llibre de Nadal que ha editat l’Ajuntament de Palafolls. Es tracta d’una obra imprescindible per a qualsevol llar del nostre poble, ja que repassa la història de més de 160 masies palafollenques.

 

L’obra, de l’apassionat per la història local Xavier Salicrú, s’anomena “Cases amb era i quintana. Les masies de Palafolls i la seva gent, segles XIV-XX” i ve a ser una continuació de l’obra del mateix autor i publicada pel consistori ara fa 2 anys,  Cases amb eixida i hort, aproximació als orígens urbans de Palafolls. Segles XVI-XX”.

 

Aquest nou llibre es podrà recollir de forma gratuïta a l’Ajuntament passades les festes de Nadal.Número de visites
1124
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043