Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:21 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:21 h

Palafolls impulsa la creació d’una escola de Teatre

23 de gener de 2019


Es vol activar l'activitat teatral al nostre municipi i la creació de grups de teatre a la localitat


Amb la posada en marxa de nou del Teatre Municipal, el consistori vol impulsar la creació d’una escola de teatre que ajudi a consolidar un grup de teatre estable al nostre municipi. Amb aquesta idea es convoca a tots aquells interessats a una reunió informativa aquest mateix vespre al MiD. En aquesta reunió es vol posar fil a l’agulla; explicar el projecte, rebre les impressions dels interessats, buscar possible dies per a les classes de teatre i començar a perfilar d’entrada aquesta escola d’arts escèniques amb la que l’Ajuntament vol promoure la cultura i el teatre al nostre municipi.

 

Es tracta d’una proposta gratuïta, oberta a tothom major de 12 anys i amb la clara voluntat de crear inquietud artística al nostre municipi que acabi creant grups teatrals que treballin per oferir obres de teatre arreu i també al renovat teatre de Palafolls.

 

La trobada d’avui és a les 20.30 al MiD i  anirà a càrrec del coordinador de l’escola, Jordi Pratsevalls, qui ha dirigit els actors en els últims pregons de Festa Major i que té una llarga trajectòria d’actor teatral en companyies amateurs de poblacions veïnes.Número de visites
1037
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043