Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/10/2019 | 07:59 h
Notícies
previsio
 
 
14/10/2019 | 07:59 h

L'Ajuntament decreta serveis essencials per demà 21 de febrer amb motiu de la convocatòria de vaga general

20 de febrer de 2019Demà 21 de febrer s'ha convocat una vaga general a Catalunya. En el marc de la convocatòria l'Ajuntament ha decretat els serveis essencials per poder donar resposta a les sol·licituds dels ciutadans i ciutadanes i respectar el dret de vaga dels treballadors. Així doncs, demà el consitori garantirà el funcionament dels seus serveis i especialment de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el cos de la Policia Local, l'Àrea d'Enseyament i l'àrea de Serveis Socials, entre altres. 

El sindicat convocant de la vaga de demà és la Intersindical-CSC i compta amb l'adhesió del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, el sindicat del sector educatiu USTEC-STEs, així com diferents moviments socials, associacions i partits polítics amb l'objectiu de denunciar un context de "vulneració de drets democràtics".

 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dictat aquest dimarts els serveis mínims per a la vaga general d'aquest dijous, que fixa en un 33% durant tot el dia en els transports de Rodalies i Regionals de Catalunya operats per Renfe i del 50% al metro i bus de Barcelona i a Ferrocarrils de la Generalitat durant les hores punta. A les escoles, s'ha previst que hi hagi un mínim d'una persona de l'equip directiu per centre de treball, entenent-se com a tal la persona titular de la direcció, del cap d'estudis, de la secretaria o de la coordinació pedagògica del centre. A més del personal esmentat, per a l'ensenyament infantil i primària (de 3 a 12 anys) es requereix 1 docent per cada 6 aules. En sanitat, s'ha dictat el normal funcionament de les urgències i de les unitats de cures intensives, així com la necessitat de garantir els tractaments de radioteràpia i quimioteràpia. 

 

Us emplacem a informar-vos en els centres escolars dels vostres fills i filles hi ha confirmar les hores de visita mèdica. 

 

 Número de visites
323
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043