Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:10 h
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:10 h

L'Ajuntament commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb dansa al Teatre i decreta serveis essencials amb motiu de la convocatòria de vaga

7 de març de 2019


En motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, l'Ajuntament se suma al manifest emès per l'Associació Catalana de Municipis i per la Diputació de Barcelona en els quals es defensen els drets socials, polítics i econòmics de la dones i reivindiquen la igualtat efectiva entre dones i homes. 

Paral·lelament, davant la convocatòria de vaga l'ens ha decretat serveis mínims per garantir d'una banda el dret de vaga i per l'altra l'atenció diutadana, sobretot en el cas de la Llar d'Infants municipal, el Servei de Respir i l'OAC. 

Pel que fa a la vessant més festiva i cultural de la jornada reivindicativa d'aquest 8 de març, aquesta anirà a càrrec del Casal de la Dona que continua amb la jornada de portes obertes de l'entitat i també per part de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament. Concretament la proposta cultural es tracta d'un giny a la dansa contemporània a càrrec de la companyia Esluan Alven. L'esdeveniment tindrà lloc a l'equipament del Teatre de Palafolls a les 20.30 h. 

El Servei de Respir també commemora aquest 8 de març amb diferents tallers i activitats de conscienciació. 

 

 Número de visites
925
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043