Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:12 h
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:12 h

Es convoca el XII Premi de Treballs de Recerca de Palafolls - II Memorial Daniel López

30 d'abril de 2019


El termini per presentar els treballs finalitza el 10 de maig i cal que es presenti a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del consistori.


Ja està oberta la convocatòria de la dotzena edició del Premi de Treballs de Recerca de Palafolls que convoca cada curs escolar l’Ajuntament de Palafolls. Aquesta edició compta amb algunes novetats i entre elles el fet que enguany el guardó està adreçat a aquells treballs d’investigació, realitzats de forma individual o grupal, de l’alumnat que estigui cursant 2n de Batxillerat a l’Institut de la nostre localitat.

Pel que fa a la temàtica poden ser de qualsevol tipus des de treballs centrats sobre aspectes relacionats amb la realitat social, cultural, agrícola, forestal, flora i fauna, coneixement del territori, industria local, artística i històrica del municipi de Palafolls a treballs de temàtica lliure.

Recordem que els treballs presentats han de ser individuals o col·lectius i corresponents al curs 2018-2019. La data límit per presentar els treballs és el 10 de maig de 2019. Els treballs han de ser originals. S’han de presentar en paper escrit, DIN-A4 amb una enquadernació o sistema de lligat de folis que permeti la seva correcta manipulació, i també en format PDF, en suport CD o USB (només caldrà entregar un original en format paper) a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. L'horari d'atenció al public és de 9 a 14 h de dilluns a divendres i està ubicada a les instal·lacions de la recepció de l'Ajuntament.

D'altra banda, els treballs han d’anar acompanyats d’una síntesi explicativa d’una pàgina com a màxim i cada treball haurà de respectar el total anonimat com es regula a les bases de la convocatòria i que es poden consultar a través d'aquesta informació. 

 

Els treballs s'han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls tancats en un sobre, mitjançant instància en la que només es farà constar el títol del treball i en la que es sol·licitarà prendre part en la convocatòria.

 

Com a les edicions anteriors, s’atorgaran un total de tres premis. Els treballs guanyadors obtindran els premis següents:

    • 1r premi: 500 €.
    • 2n premi: 300 €
    • 3r premi: 200 €

D'altra banda, tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació al concurs. 

Una altra novetat d'enguany és que els treballs premiats passaran a estar a disposició de la població a la biblioteca Enric Miralles per a la seva consulta.

 

En qualsevol cas els elements que seran objecte de valoració per part del jurat per prendre la decisió dels premiats seran, entre daltres:

. L’originalitat del treball i el plantejament dels seus objectius

. El rigor i tractament científic en el desenvolupament del tema del treball i la capacitat de síntesi, especialment en les seves conclusions.

. L’adequació de la metodologia utilitzada en el treball als objectius plantejats i als continguts presentats i la seva estructuració.

. La qualificació del jurat del centre educatiu que haurà de constar a la síntesi explicativa.

. L’originalitat de les fonts d’informació emprades en el treball i l’ús adequat d’aquestes fonts.

. La presentació del treball i la correcció i idoneïtat del llenguatge utilitzat.

. Es posarà en valor el fet que es tractin de treballs centrats sobre aspectes relacionats amb la realitat social, cultural, agrícola, ambiental, coneixement del territori, artística i històrica del municipi de Palafolls.

 

El jurat serà presidit pel o la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls i estarà format per diversos especialistes de reconeguda vàlua en les diferents disciplines de les modalitats del Batxillerat i persones vinculades al món de l’educació i la cultura de Palafolls.

El jurat podrà declarar deserts els premis en els quals no s’hagin presentat treballs amb els mèrits suficients.

 

El lliurament de premis es durà a terme en un acte públic que tindrà lloc al Teatre de Palafolls el dijous 20 de juny en el marc dels actes de celebració del tancament escolar per part dels centres educatius.

Els premis econòmics s’hauran de recollir el dia del lliurament. En cas de no poder assistir el premiat/da podrà delegar, previ avís, la seva representació.

 Número de visites
1074
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043