Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/10/2019 | 16:22 h
Cultura, Entitats i Festes
previsio
 
 
23/10/2019 | 16:22 h
Inici >

Cultura, Entitats i Festes

L’Àrea de Cultura i Entitats de Palafolls té com a objectiu general promoure la cultura i la difusió artística entre tots els ciutadans del municipi, tenint en compte totes les generacions que hi conviuen. La promoció de la cultura té dues vessants: per una banda, es reforça la cultura tradicional catalana ,i per altra band,a s’introdueixen actuacions de caràcter innovador i de qualitat.

Des de l’Àrea de Cultura es té cura i es potencia els nous artistes emergents, facilitant llocs d’assaig i actuació. Això converteix Palafolls en una plataforma de promoció de la cultura i la difusió artística a la comarca.

El volum més gran d’actuacions que es duen a terme són les de programació musical i les infantils. La programació musical té com a objectiu principal promoure la música i els artistes emergents; i la infantil respon a les característiques demogràfiques del municipi, en què la major part de la població forma part d’aquest grup d’edat.

 • Festa Major - Pubillatge

  9/9/2019

  Palafolls proclama la seva Pubilla i el seu Hereu en plena Festa Major

  Aquest dissabte 7 de setembre, en plena Festa Major, va tenir lloc l'elecció del Pubillatge que representarà a la nostra localitat en aquesta tradició. Els escollits per aquest 2019 van ser, com a Pubilla, la Gloria Roger Gambín, i en Gueorgui Castellano Reshetnikov, com a Hereu de Palafolls. Pel que fa als més petits, també es va donar el titol de Pubilleta a la Sara Ruiz Barcons.

 • Entitats Fòrum Palatiolo

  7/9/2019

  El consistori rep a les entitats el diumenge 8 de setembre

  El cap de setmana de la Festa Major engloba un gran nombre de propostes festives per a totes les edats on les entitats prenen un gran protagonisme. Com a mostra d'agraïment, el diumenge 8 de setembre, el dia de Festa Major, el consistori rebrà les entiats a la Plaça Fòrum Palatiolo a dos quarts de dotze. D'aquesta manera passen a ser les protagonistes de l'acte protocolari d'aquest 2019 i conclourà...

 • Correbars

  6/9/2019

  L'entitat Diablesfolls proposa la primera edició del Correbars

  Aquest divendres 6 de setembre la Festa Major proposa una programació variada on destaca la proposta de Diablesfolls. La Colla de Diables de Palafolls celebra la primera edició del Correbars. Els inscrits s'han de personar a les 19 h a la plaça Valls d'Ax. Aquesta edició compta amb la col·laboració i la implicació dels bars de la zona i està adreçada a majors de 18 anys. Des del consitori...

 • ALTERFESTA 2019

  5/9/2019

  El Pregó de festes dona el tret de sortida als actes programats per celebrar la Festa Major 2019

  Avui al vespre, concretament a les 21.30 h, el Pregó de Festa Major donarà el tret de sortida oficial a totes les activiats que tenen com a objectiu celebrar la festivitat de la nostra població d'enguany. Cal destacar la novetat de la ubicació d'aquest acte tant esperat. Aquest 2019 s'ha optat per situar la proposta a la Plaça Major i no a la plaça de Poppi. Es convida a tothom a gaudir de l'esdeveniment...

 • Imatge calendari comercial

  3/9/2019

  La festa local del 8 de setembre passarà a dilluns 9

  Palafolls celebrarà enguany la festa local el pròxim dilluns 9 de setembre, ja que es dona la circumstància que la festa local (8 de setembre) cau en diumenge. Per tant, els comerços del centre de la vila tindran l'obligació de restar tancats tal i com marca la normativa de la Generalitat. Des de l'ajuntament hi ha un calendari guia que tothom pot consultar.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043