Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/10/2019 | 20:30 h
Medi Ambient
previsio
 
 
14/10/2019 | 20:30 h
Inici >

Medi Ambient

 • calor.jpg

  28/6/2019

  L'Ajuntament emet un Ban d'Alcaldia davant l'onada de calor i l'alt risc d'incendi

  L’Ajuntament, com a organisme competent, ha emès un Ban d’Alcaldia per prendere les mesures necessàries davant l’alerta PROCICAT i INFOCAT activada per la Generalitat per l’onada de calor.  Es demana prende totes les precaucions davant l’alt risc d’incendi:

  - Es recorda la prohibició d’encendre foc, sigui quina sigui la finalitat, en terrenys forestals i a la franja dels 500...

 • Evolució illes reciclatge, Palafolls 2019

  23/5/2019

  Es redueix la fracció de rebuig en 60.000 kg aquest mes d'abril si es compara amb els darrers sis mesos

  El nou sistema d'illes de reciclatge, que compta amb la diferenciació de la brossa en cinc fraccions, ja porta prop de sis mesos en funcionament i això permet diposar de diferents estadístiques de l'ús i els hàbits de la ciutadania a la nova metodologia de funcionament i hàbits pel que fa al reciclatge. 
  L'Àrea de Medi Ambient destaca aquest mes d'abril la reducció de la fracció de rebuig...

 • cartellconferenciaincendis2019.jpg

  6/5/2019

  Com protegir els habitatges i les persones, centre de la xerrada que acull la Sala de Plens de l'Ajuntament aquest 7 de maig

  El Consell Comarcal del Maresme comença a Palafolls un cicle de xerrades per informar obre les mesures de protecció dels habitatges i les persones en cas d'incendi forestal i que compta amb la col·laboració amb la Federació d'ADF Maresme.
  La xerrada està pensada especialment a la gent que resideix en urbanitzacions o a prop de zones properes a boscos o entorns amb força vegetació.

 • Prohibició foc

  15/3/2019

  Entra en vigor la prohibició de fer foc entre el 15 de març i el 15 d'octubre

  Avui 15 de març entra en vigor la prohibició de fer foc al bosc, que afecta els terrenys forestals i la franja de 500 metres que els envolta. La mesura estarà vigent fins al 15 d'octubre. Si s’han de realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal, cal demanar autorització al Departament d’Agricultura.

 • Illes de reciclatge, març 2019 Sant Lluís

  13/3/2019

  Es comencen a habilitar les noves illes de reciclatge amb contenidors nous i diferenciats pel tipus de rebuig

  Aquests dies els veïns de Sant Lluís veuen com es comença a implantar el nou sistema de recollida d’escombraries basat en la concentració dels contenidors en illes completes i s'eliminien els antics contenidors verds . A partir d'ara a tota la nostra localitat s'aniran habilitant punts de reciclatge i de rebuig que estaran conformats per cinc contenidors junts: el d’envasos, el de vidre, el...

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043