Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/10/2019 | 16:24 h
Esports
previsio
 
 
23/10/2019 | 16:24 h
Inici >

Esports

 • Escola Futbol Sala, juliol 2019

  1/7/2019

  Aciac Aluminos s'endú les 24 hores de futbol sala de Palafolls, en una jornada esportiva marcada pel civisme

  El Palauet ha estat l'escenari de les 24 hores de futbol sala que ha organitzat l'Escola de Futbol Sala de Palafolls. De divendres 28 de juny a les 20 hores, fins dissabte a les 20 hores, els diversos equips inscrits han competit en sèries eliminatòries fins que només n'han quedat dos.

 • Campionats de Catalunya Atlestisme 2019 - Pau Perales

  23/6/2019

  Gran paper dels atletes palafollencs Pau Perales i Ainhoa Fitó als Campionats de Catalunya d'aquest cap de setmana

  Aquest 22 i 23 de juny s'han celebrat els Campionats de Catalunya de gran part de les modalitats que engloba l'esport de l'atlestisme. Perxa, salt i diferents dinstàncies de les categories més joves han congregat els millors de Catalunya. I entre ells a diferents representants del club d'Atlestisme de la nostra localitat. 
  Cal destacar els resultats de dos Pau Perales que ha quedat en segona posició...

 • La piscina municipal de Palafolls

  20/6/2019

  La piscina municipal reobre portes després de la intervenció de l’Ajuntament

  La piscina municipal de Palafolls ha obert finalment les portes a partir de les 13:45h d’avui dijous. Després d’un matí molt intens de gestions i negociacions, l’Ajuntament ha revisat el contracte de l’empresa que havia de prestar el servei de socorrisme a l’equipament. Aquesta no s’ha presentat aquest matí a l’horari fixat per a l’obertura de la piscina, i no ho ha comunicat a l’administració...

 • Piscina municipal de Palafolls

  17/6/2019

  Finalment el proper 20 de juny la piscina municipal obre les seves portes amb entrada gratuïta segons l'aforament de l'espai

  En uns dies la Piscina municipal tornarà a obrir les seves portes i ho farà mantenint el preus de les edicions anteriors. El pimer dia serà el proper dijous 20 de juny però amb la diferència que aquest 2019 hi haurà entrada gratuïta restringida en base a l'aforament que permet l'equipament. Una mesura que també es prendrà el darrer dia del servei que serà l'1 de setembre.

 • Cursa popular Palafolls 2019

  3/6/2019

  La Cursa Popular de Palafolls arriba aquest diumenge 9 de juny

  La Cursa Popular de Palafolls ja ho té tot preparat per aquest diumenge 9 de juny. Una cita que torna a tenir en compte les diferents edats dels qui volen practicar esport en família i amics. Així, a banda de la Cursa de 8 km també proposa de nou la Cursa Infantil i la Cursa Mini, la inscripció de les quals és gratuïta. 
  Els interessats en participar a la Cursa Popular ja poden formalitzar...

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043