Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
21/07/2024 | 14:44 h
previsio
 
 
21/07/2024 | 14:44 h

El Govern presenta el full de ruta i el compromís amb la ciutadania: el Pla d'Actuació Municipal 2019-23

5 d'octubre de 2021


Durant els propers dies s'aniran descobrint tots els objectius dels respectius àmbits de govern en petites càpsules explicades pels regidors responsables


L'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha presentat el Pla d'Actuació Municipal (PAM) per aquest mandat (2019-23). L'objectiu d'aquest és el d'establir un full de ruta que sigui la pauta de treball de l'equip de govern, a la vegada que un compromís amb la ciutadania i una nova eina de transparència. De fet, tal com ha expressat l'alcalde, "el document és una expressió de desitjos i interessos d'un equip de govern, que té una doble vessant: la de garantir la ordenacio i la priorització d'accions, i la de compromís amb la ciutadania i una manera de rendir comptes amb un mandat de quatre anys".

 

La presentació pública d'aquest document, inicialment prevista per principis de 2020, s'ha anat veient posposada per la gestió del Glòria i la Covid-19. Aquests fets també n'han alterat alguns continguts, mentre d'altres ja s'han anat complint.

 

Els objectius del PAM

 

Alemany ha explicat quins són els objectius estratègics generals que marca el PAM, i que guien al govern: "Tenim l'objectiu i l'esforç posant en què la gent no tingui la sensació que l'administració no l'escolta. A això li hem donat el nom de Palafolls Vila Educadora, que va més enllà del terme 'Vila Educadora', ja que posa la ciutadania al centre de les accions". Es tracta de "prioritzar l'atenció a la ciutadania, modernitzant els serveis municipals i fent-los molt més propers". En definitiva, participar de la construcció d'un orgull renovat de poble, l'orgull de ser de Palafolls. 

 

 

 

Objectius

 

L'estructura del PAM

 

El PAM és un document que recull més de 200 accions i s'anirà actualitzant periòdicament. Aquestes accions es classifiquen en tres àmbits, que es corresponen amb les tres grans àrees de govern: la de gestió de les persones, la gestió territorial, i la gestio interna. Per explicar el detall, durant les setmanes vinents, els regidors de govern aniran explicant els objectius i les tasques s'han dut a terme ja de cada regidoria en petites càpsules de menys de dos minuts.

 

En aquestes càpsules també s'hi podran trobar les regidories de nova creació com per exemple Patrimoni, Entitats, Comunicació o Urbanitzacions.

 

La ciutadania podrà consultar properament l'estat de les accions en l'espai web dedicat al PAM, que serà accessible fins final de mandat. De moment s'hi trobarà el PDF complet amb les 200 accions, per consultar.

 

 Número de visites
764
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43