Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 20:08 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 20:08 h

Promoció Econòmica i Comunicació treballen en un Directori de Comerç

16 de març de 2021


El directori preveu prendre forma a mitjans de primavera, i ser així una eina que promocioni el comerç local i de proximitat a Palafolls


Les àrees de Promoció Econòmica i Comunicació de l'Ajuntament de Palafolls treballen conjuntament des de fa unes setmanes, en elaborar un directori de comerços del municipi que sigui un punt de referència tant per la gent del poble com pels visitants. Des de Promoció Econòmica s'està fent una crida a tots els comerços del poble per poder recollir les dades, i des de Comunicació es treballa en adaptar la informació a l'actual web municipal.

 

Quan l'espai estigui enllestit, la ciutadania podrà consultar les principals informacions (descripció, horaris, adreça, contactes, geolocalització...) dels comerços de Palafolls, i disposarà d'un formulari per poder comunicar actualitzacions de les informacions.

 

Aquesta col·laboració suma en la línia de donar suport al teixit comercial del municipi, després d'impulsar amb l'ACEP la campanya Fem Palafolls, en un any tan complicat com el 2020. 

Si ets propietari d'un comerç a Palafolls i vols que aparegui al directori de comerç del municipi pots respondre el següent formulari o escriure un correu electrònic a gonzalezpsl@palafolls.cat.Número de visites
730
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43