Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:24 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:24 h

Quines bonificacions hi ha als tributs locals?

7 de novembre de 2018


Les ordenances inclouen beneficis fiscals en alguns impostos i taxes.


La passada setmana l’Ajuntament de Palafolls va aprovar inicialment les ordenances fiscals que regiran els tributs locals per l’any que ve.

 

Més enllà d’establir la quantia dels principals impostos i taxes municipals, les ordenances també marquen les possibles bonificacions a les que es poden acollir els palafollencs a l’hora de reduir els seus tributs.

 

Les bonificacions pretén donar certs beneficis, reduccions tributàries o exempcions fiscals per a ciutadans amb característiques especials.

 

Bàsicament es busca reduir la càrrega fiscal a persones amb necessitats econòmiques o per aquelles que aposten personalment per millores mediambientals en la gestió de les energies o els residus.

 

Per exemple tenen un ampli rang de bonificacions en els diferents tributs locals les  famílies nombroses de Palafolls, o per exemple els jubilats i pensionistes poden aconseguir certs avantatges en alguns rebuts.

 

Enguany, després de l’aprovació del plenari municipal, les famílies monoparentals s’igualen en drets a les nombroses i aconsegueixen reduccions significatives d’alguns impostos i taxes gestionades per l’Ajuntament.

 

Cada una de les ordenances fiscals incorpora, si s’escau, d’un règim de beneficis al qual els ciutadans es poden acollir i es defineix com s’ha de sol·licitar; ja sigui directament a Serveis Socials, a l’Ajuntament o a l’Oficina de Recaptació de la Diputació de Barcelona.

 

Podeu consultar les diferents ordenances fiscals al web de l’Ajuntament, però comptant que les que estan publicades són les que estan actualment vigents i que les noves encara no estan operatives ni publicades.Número de visites
1706
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43