Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 18:32 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 18:32 h

Reobre el centre de dia Respir

15 d'octubre de 2020


El centre de dia, que romania tancat des del passat 14 de març, ha obert de nou les seves portes garantint i preservant la seguretat tant dels usuaris com dels treballadors del centre


El centre de dia Respir ha obert de nou les seves portes aquest dijous 15 d'octubre.


La reobertura ha sigut possible gràcies al Pla d'Obertura del Centre de dia Respir de l'Ajuntament de Palafolls. Aquest pla incorpora les mesures sanitàries, que les autoritats a nivell de país han establert, pel que fa a l'adequació d'espais, les mesures de distanciament i higiene així com la vulnerabilitat d'usuaris i professionals.


En aquest sentit s'han augmentat les mesures sanitàries i de desinfecció, garantint així les distàncies de seguretat, potenciant els espais de neteja i desinfecció i també creant grups reduïts d’entre dos o tres usuaris per tal de minimitzar qualsevol tipus de risc.

 

Activitats


Pel que fa a les activitats, també s'han hagut d'adaptar a l'excepcionalitat actual i davant la situació de crisi sanitària actual, el material que utilitzen els usuaris no serà compartit.

 

Entrada i sortida al centre

Una de les novetats a destacar és el mètode d'entrada i sortida del centre, que a partir d'ara es farà de forma esglaonada per evitar aglomeracions. En aquest sentit, entre cada sortida i entrada hi haurà deu minuts de diferència per cada dos usuaris. Els usuaris podran ser acompanyats per una persona fins al centre, on seran rebuts a la porta del carrer i d'aquesta manera dins el centre només hi accediran els usuaris i treballadors de cada torn.


Cal remarcar també que els usuaris del centre i les famílies s'han pogut reunir de forma individual i personalitzada amb els professionals del centre Respir per tal que els expliquessin el nou protocol de seguretat i les mesures sanitàries establertes.


Podeu consultar el protocol sencer del Pla d'Obertura del Centre de dia Respir de l'Ajuntament de Palafolls als documents adjunts.Número de visites
772
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43